duminică, noiembrie 13

Ceva unic...

"Băieţii vin şi pleacă, prietenii rămân mereu. "     
   Cel mai minunat lucru în viaţă este să fie cineva lângă tine în momentele frumoase, să împărtăşiţi împreună toate aventurile nebuneşti, care cel mai probabil nu ar fi avut loc fără  o " consultare " cu prietena ta.
  Cel mai pur lucru atunci când eşti înecat în oceanul adânc al durerii, să fie cineva acolo care să te scoată la suprafaţă şi să-ţi ofere primul ajutor. Să-ţi readucă contactul cu lumea, şi să fie lângă tine în momentele în care îţi revii.
   Prietenia este un lucru banal, des întâlnit, dar prietenia adevărată este un lucru rar, şi unic. Este minunat să ai o persoană căreia să-i spui toate lucrurile ce te macină, problemele personale şi să fi cu gândul împăcat că nu o să spună nimănui, că totul rămâne între tine şi ea. Mereu să ştii că ea e acolo, undeva, şi te priveşte te veghează şi are grijă te tine, ca o mamă de un prunc.
   Prietenia nu poate fi cumpărată sau împrumutată, poate fi doar simţită şi trăită.

Cel mai unic lucru: prietenia.
 

4 suflete:

Andre Ea spunea...

" Băieţii vin şi pleacă, prietenii rămân mereu. "
Si prietenii pleaca, nu doar asa-zisi baietii fara minte sau ma rog. Insa, e destul de true... tot ceea ce ai nevoie uneori este de un prieten, unul adevarat. Ehh, vor fi vremuri mai bune sper, fara iluzii.

MaD spunea...

epic alt blog...

Anonim spunea...

Da,si prietenii pleaca. Si MaD :)) ma trebuie sa recunosti ca blogul asta arata de 1000000 ori mai bine ca in dungi!:)) macar pe asta ma pot uita cu ochii linistiti,ca are un design smecher. Dar pe In dungi nici nu ma pot uita ca ma dor ochii la ce design de tot .... au :D.

Enya spunea...

Mersi mult Airman pentru complimente. Eşti un dulce. >:D< Şi mă bucur că-ţi place blogul meu. ^^

Trimiteți un comentariu